Навіть найбільш охайні господині рано чи пізно зіштовхуються з проблемою налипання жиру на кухонних поверхнях, незважаючи на регулярне прибирання.

У той же час, видалення пилу з квартири може виявитися майже неможливою задачею через його постійне накопичення у квартирі.

Прибирання в будинку, фото з вільних джерел
Прибирання в будинку, фото з вільних джерел

Однак кожній господині під силу приготувати "чарівний" спрей-антистатик з натуральних продуктів, який допоможе ефективно "відганяти" пил.

Для виготовлення "пиловідштувхувача" потрібно:

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Чайна ложка білого оцту

Половина чайної ложки оливкової олії

Півсклянки холодної води

10 крапель ефірного масла лимона

2 краплі миючого засобу

прибирання, фото Pxhere
прибирання, фото Pxhere

Спосіб приготування:

Акуратно змішайте всі інгредієнти, а потім перелийте суміш у пляшку з дифузором;

Розпиліть рідину на серветку з мікрофібри;

За допомогою вологої тканини очистіть усі пиловловлювачі та поверхні, де частинки пилу є найбільш стійкими.

Якщо ви хочете якомога довше зменшити кількість пилу у вашому домі, використовуйте цей спрей хоча б раз на тиждень.

Оливкова олія не тільки допомагає видалити пил, але має кондиціонуючий ефект. А ось оцет є природним дезінфікуючим засобом.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, не поспішайте викидати: як старі шкарпетки можуть допомогти у побуті, незвичайні лайфхаки.

Також наш портал інформував, натирати більше не буде: хитрі лайфхаки для розтягування тісного взуття навіть з дому виходити не доведеться.

Крім того, ми писали, ідеальний лайфхак, як змусити ноги перестати потіти і смердіти у взутті: врятує від грибка та хвороб.