Ризик промочити взуття існує практично цілий рік, тому дуже важливо знати, як правильно його сушити. Використання фена, мікрохвильової печі та інші нестандартні методи в цьому випадку не підходять, адже є ризик деформації матеріалу. Про це пише pixelinform.

Коли на вулиці йде дощ і багато калюж, то практично неможливо дістатися додому із сухим взуттям, адже один необережний крок і "повні трюми" води. У разі важливо знати, як правильно сушити взуття.

Як правильно сушити взуття. Фото: скрін youtube
Як правильно сушити взуття. Фото: скрін youtube

Порядок дій вкрай простий і вимагає ніяких зусиль. Кросівки, туфлі чи черевики потрібно набити газетним папером, але зробити це потрібно акуратно, щоб не змінити форму взуття. Якщо наприкінці процесу кросівки "надулися", потрібно прибрати зайвий папір.

Як правильно сушити взуття. Фото: скрін youtube
Як правильно сушити взуття. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Газета залишається всередині на кілька годин і цього часу має вистачити, щоб матеріал увібрав в себе вологу. Втім, якщо газета намокла, але не до кінця виконала завдання, її слід замінити на нову. Варто відзначити, що такий простий метод не тільки допомагає швидко висушити взуття, але й усунути неприємний запах.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, як погладити одяг, якщо немає праски: хитрі лайфхаки, які допоможуть прибрати складки та виглядати на "всі сто".

Також наш портал інформував, пожовтів комір на сорочці: три способи врятувати улюблену річ, якщо звичайне прання не допомагає.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, ідеальний лайфхак, як змусити ноги перестати потіти і смердіти у взутті: врятує від грибка та хвороб.