Мікрохвильова піч активно використовується на кухні, адже служить не тільки як пристрій для розігріву їжі, а й для приготування їжі. Згодом усередині агрегату накопичується жир та інший бруд. Часом очищення мікрохвильової печі перетворюється на справжнє катування, але цього можна уникнути, скориставшись простим лайфхаком. Про це пише pixelinform.

На очищення мікрохвильової печі не потрібно запасатися ніякою побутовою хімією. Доведеться знайти вдома лише чисту губку або мочалку, склянку оцту та води, а також за бажанням лимонну кислоту. Ці кошти допоможуть прибрати навіть найзапущеніші забруднення.

Мікрохвильова піч. Фото: скрін youtube
Мікрохвильова піч. Фото: скрін youtube

Так, перш за все потрібно знайти ємність і налити в неї по склянці води та оцту, а потім поставити в мікрохвильову піч. Пристрій потрібно увімкнути на 5-10 хвилин і дочекатися закипання розчину. Після цього слід дочекатися поки миска в мікрохвильовій печі охолоне і можна приступати до чищення.

Мікрохвильовка, скріншот: Youtube
Мікрохвильовка, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Пристрій слід протерти всередині мочалкою або губкою, попередньо змоченою у воді, і за бажанням можна додати пару крапель лимонного соку. Після цього стінки мікрохвильової печі потрібно протерти сухим шматочком тканини або паперовими рушниками і милуватися неймовірним результатом.

Раніше портал Знай повідомляв, не ускладнюйте собі життя: прості лайфхаки, які допоможуть швидко очистити дрібну тертку від залишків їжі.

Також наш портал інформував, навіщо господині ставлять соду в духовку: корисний лайфхак, який легко вирішить побутове питання.

Крім того, ми писали, вся жовтизна та розлучення зникнуть: як відмити холодильник простими засобами, не використовуючи хімію.