Поява різних плям і так викликає максимальний дискомфорт, а у випадку із жуйкою все ще гірше. Багато хто після побаченого видовища прощається з улюбленим одягом і думає, що його ніяк не врятувати. Однак, як показує практика, для господинь немає нічого неможливого.

Така неприємність може статися з кожним. На просторах інтернету є безліч способів для видалення жуйки з одягу, але тільки один з них не вимагає використання сторонніх предметів, тому плями можна позбутися за будь-яких обставин.

Жуйка, фото championat
Жуйка, фото championat

Жуйку реально вивести з одягу за допомогою тієї ж жуйки, а знадобиться для цього всього один палець. Спосіб неймовірно простий, і водночас ефективно видаляє сліди без зайвих зусиль.

Дотримуйтесь інструкції: необхідно відірвати невеликий шматочок жуйки з одягу та наклеїти його на вказівний палець. Далі торкаємося тієї гумки, що ще є на тканині. Жуйка на пальці поступово витягуватиме залишки, при цьому одяг рекомендується натягувати, щоб почистити важкодоступні місця.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чищення одягу, фото wikihow
Чищення одягу, фото wikihow

Якщо є вільний час та можливість, можна скористатися іншими методами.

Жуйка легко відстане від одягу, якщо її заморозити в пакеті приблизно на годину. Кубик льоду теж допоможе у вирішенні такого завдання. Його потрібно прикласти до плями на деякий час, поки жуйка не затвердіє і сама вільно не відпаде.

Проблему можна вирішити не тільки впливом холоду, а й тепла. Гаряче повітря фена розігріє жуйку, що полегшить її видалення з одягу.

Нагадаємо, оселедець під шубою доведеться відмовитися: як цей вид риби може нашкодити організму

Раніше ми писали про те, яку користь принесе лавровий листок, залишений під подушкою