Макіяж присутній у повсякденному житті багатьох жінок, але його ще потрібно вміти правильно наносити. Одна маленька помилка здатна додати віку, а цього точно ніхто не хоче.

Візажист розповіла, якої поширеної помилки в макіяжі припускаються багато жінок. Щоб виглядати молодшим і свіжим, потрібно терміново про неї забути і в жодному разі не повторювати.

Макіяж, фото marieclaire
Макіяж, фото marieclaire

Для деяких макіяж служить не лише прикрасою, а й способом приховати зморшки та інші вікові зміни. Незначні дрібниці можуть зіпсувати весь зовнішній вигляд та підкреслити недоліки.

Майстер із перманентного макіяжу та мікроблейдингу Карен Беттс назвала неправильну техніку, яка візуально додає вік.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу
Показати ще

Жіночий макіяж, фото psychologies
Жіночий макіяж, фото psychologies

Яка помилка у макіяжі старить жінок

Йдеться про підводку для очей. Саме цього потрібно уникати зрілим жінкам. Якщо ви хочете підкреслити очі, слід малювати тонко, без грубих і товстих ліній.

"Часто жінки замість акуратної тоненької лінії малюють грубішу, що в кінцевому підсумку виглядає не дуже красиво. А все тому, що наносити підводку складно. Багато хто з нас робить чорну лінію вдвічі більше, ніж задумували спочатку, адже щось може не виходити. Таким чином макіяж виглядає яскравіше і навіть агресивніше, візуально додаючи жінці віку", - пояснила Карен Беттс.

Підводка мала популярність ще в 50-х і 60-х, але через стільки років жінки забувають про те, що лінія повинна бути максимально природною.

Макіяж, фото saromacode
Макіяж, фото saromacode

Нагадаємо, подолати хронічну втому: кілька порад від фахівця

Раніше ми писали про те, які популярні продукти шкодять зубам