Стало відомо про те, як за кольором язика можна зрозуміти те, що у вас підвищений холестерин. Серйозний дзвіночок про великі проблеми, які варто негайно почати вирішувати.

Експерти зазначають, що при підвищеному рівні холестерину у крові у людини починають виникати різні ускладнення. Але, при цьому, симптоми у людей можуть значно відрізнятися, і дехто дізнається про проблеми за станом мови.

Здорове харчування, icanworkout.me
Здорове харчування, icanworkout.me

Це може бути язик темно-фіолетового кольору, а також розширення під'язикової вени. Серед інших симптомів експерти виділяють темно-червоні або синюваті губи, швидке серцебиття, колючий біль у грудях.

Якщо у вас дійсно підвищений холестерин, тоді кінчик язика значно відрізнятиметься за кольором. Він буде або темно-фіолетового кольору, або почнуть з'являтися плями червоного кольору. Під'язикові вени можуть бути темними або вигнутими та товстими.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

При перших симптомах вам слід звернутися до фахівців, але в жодному разі не займатися самолікуванням, так як можна тільки нашкодити собі.

Кровообіг та здоров'я людини, скріншот: YouTube
Кровообіг та здоров'я людини, скріншот: YouTube

Для того, щоб значно знизити рівень холестерину, можна спробувати змінити свій раціон. До цього переліку продуктів входять брокколі, авокадо, яблука, горіхи тощо. При цьому горіхи не повинні бути солоними, солодкими або обсмаженими. У такому разі це вам не тільки не допоможе, а може нашкодити.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Як швидко і легко позбутися слідів дезодоранту на одязі: потрібні кошти знайдуться в кожному будинку

Раніше повідомлялося, що забудьте про молоко та воду: на чому ще можна варити крупи - несподівані альтернативи

Також, як відмити пластикові контейнери для їжі за допомогою копійчаного засобу: є у кожної господині