Після використання дезодорантів на одязі часто можна помітити неприємні сліди, яких досить складно позбутися. Однак є народні засоби, які допоможуть ефективно та швидко повернути одязі колишній вигляд.

Необхідні засоби для очищення одягу від плям дезодоранту знайдуться в кожному будинку, тому жодних додаткових витрат ці лайфхаки не несуть.

Плями на одязі. Фото: скрін youtube
Плями на одязі. Фото: скрін youtube

Оцет

Знайдеться на кухні у будь-якої господині та відмінно допоможе у боротьбі з плямами. Але слід пам'ятати, що на білих речах його не можна використати. Так, 9-відсотковим оцтом потрібно змочити ватяний диск та обережно почистити їм пляму на одязі. Потім почекати 10 хвилин і випрати річ у пральній машині.

Господарське мило та аспірин

Натираємо пляму милом і залишаємо на пів години. Потім одяг потрібно замочити у мильній воді та залишити на деякий час. Після цього випрати в пральній машині та насолоджуватися результатом. Також допомогти позбутися плям може звичайний аспірин. Потрібно взяти 2 таблетки та розчинити їх у 70 мл прохолодної води. Після цього взяти зубну щітку, натерти сумішшю місце з плямою і залишити на 3 години.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Пральна машина. Фото: скрін youtube
Пральна машина. Фото: скрін youtube

Гліцерин

Найпростіший метод. Наносимо на пляму, залишаємо на кілька годин, а потім закидаємо у пральну та вибираємо звичайний режим прання.

Раніше портал Знай повідомляв, хитрий лайфхак для очищення скляних дверцят духовки: мінімум зусиль і засяє, як нова.

Також наш портал інформував, як відмити пожовклий пластикове підвіконня: буде, начебто тільки з магазину.

Крім того, ми писали, як відмити кухонну стільницю і усунути неприємні запахи: знадобиться лише два інгредієнти.