У досвідчених і хороших господинь дуже багато різних пластикових судочків та контейнерів. В них зручно зберігати їжу, щоб брати з собою з дому, а також, щоб уникнути поширення запахів у холодильнику.

Безумовно, це дуже універсальні та корисні пристосування, але їм властиво часто бруднитися через їжу. Прості забруднення усунути легко – за допомогою засобу для миття посуду, губки та води. Але іноді плями бувають дуже стійкими, і тоді їх важко відмити.

Контейнери для їжі, скріншот з відео
Контейнери для їжі, скріншот з відео

Є спеціальні гелі та порошки, які добре виводять плями. Однак коштують вони недешево і можуть викликати алергію у людей із особливою чутливістю.

Господині вигадали один дієвий засіб, який допоможе з вирішенням проблеми. Багато хто знайомий з дивовижними властивостями харчової соди. Вона дуже корисна в побуті, тож і з плямами впорається чудово.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Харчова сода, фото pravda
Харчова сода, фото pravda

Спочатку треба насипати соду в глибоку ємність, залити невеликою кількістю теплої води і перемішати ложкою. Повинна вийде пастоподібна маса, яку слід завдати на брудний контейнер.

Всі стінки контейнера добре протираємо пастою, але змивати відразу не варто - залиште на 2-3 години. Після такої маніпуляції весь бруд піде і контейнер знову можна використовувати.

Нагадаємо, як швидко очистити картоплю в мундирі за секунду: спосіб, який заощадить час і зусилля

Раніше ми писали про те, як у декілька разів підвищити ефективність прання: краще, ніж будь-який дорогий порошок

Як повідомляв Знай.ua, чому чай з лимоном стає некорисним: як правильно пити цей напій