Кухонний рушник – це незамінна річ для кожної господині. Воно виконує безліч завдань і завжди у роботі. Відповідно, часто брудниться, а стійкі плями виводяться не так вже й легко.

Буває, одного прання достатньо, щоб повернути рушнику свіжий та презентабельний вигляд, але найчастіше машинка не справляється із сильними плямами. Всього один лайфхак здатний врятувати ситуацію і позбавить від покупки нового рушника.

Кухонний рушник, фото jkuhnya
Кухонний рушник, фото jkuhnya

Як відіпрати кухонні рушники в мікрохвильовій печі

Це просто диво-метод, про який має знати кожна господиня. Він видалить навіть старі, жирні плями.

Для початку потрібно набрати в невелику миску теплу воду та ненадовго замочити рушники. Другий етап – достати з води та гарненько натерти тканину господарським милом. Після того помістіть рушники у звичайний поліетиленовий пакет, головне не еко, так як він може розплавитися. Відправте в мікрохвильову піч на 1,5 хвилини в мікрохвильову піч.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Не варто відразу закривати дверцята, дайте рушникам ще трохи "розкиснути" і охолонути декілька хвилин. І завершальний етап - просто сполосніть тканину в чистій воді та насолоджуйтесь чистотою, без плям та розводів.

Кухонний рушник, фото prokuhnya
Кухонний рушник, фото prokuhnya

Раніше ми писали про те, як продовжити "життя" новорічної ялинки, щоб вона не обсипалася за тиждень: кілька простих правил

Як повідомляв Знай.ua, кишкові інфекції та онкологія стравоходу: яку воду категорично заборонено пити, існує всього два види.

Також портал Знай.ua писав, що робите тільки гірше: ніколи навіть не намагайтеся зігрітися цими способами