У багатьох з нас балкон служить коморою або складом, куди можна скинути весь мотлох, проте він може стати дійсно затишним місцем для відпочинку або посиденьок з друзями.

Хитрощами поділилися фахівці з клінінгу. Вони допоможуть назавжди позбутися бардаку на балконі.

  • 5 хвилин на день на прибирання

Спочатку потрібно розчистити простір, без цього нікуди. Однак багатьом буде важко за один раз позбутися мотлоху, тому рекомендується виділяти на це хоча б 5 хвилин на день.

Господиня в будинку, фото zbk
Господиня в будинку, фото zbk

  • Сміливіше даруйте, продавайте та везіть на дачу

Розділіть речі на балконі на три категорії: 1 - можуть стати в нагоді комусь, 2 - можуть принести прибуток, і 3 - допоможуть на дачі. Будьте сміливішими і позбавляйтеся від непотрібного одягу, техніки. Все це засмічує життя та ваш будинок.

Популярні новини зараз
Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще
  • Звільніть підлогу

Зробіть настінні чи стельові кріплення для велосипеда чи скейту, щоб звільнити підлогу. Ви помітите, як стане простіше дихати. Для зберігання дрібниць можна поставити стелажі з непрозорими контейнерами або шафу з дверцятами.

  • Утепліть балкон

Так приміщення використовуватиметься частіше і вам буде затишніше. Крім того, скління захистить від пилу, бруду, зробить балкон більш функціональним.

Підвіконня, pinterest
Підвіконня, pinterest

  • Прикрасьте декором

Встановіть усе, чого тільки душа забажає. Можна кавовий столик з пуфами, кальян і навіть дзеркало. Також не забудьте про рослини, вогники, свічки.

Нагадаємо, як відмити чашки від слідів кави та чаю, щоб були як нові: проста хитрість

Раніше ми писали про те, що прати не доведеться: простий спосіб повернути білизну та свіжість старим подушкам

Як повідомляв Знай.ua, щоб не викликати біди: речі, які не можна дарувати і приймати як подарунок