Наші чотирилапі друзі дуже люблять погратися, погризти або навіть просто поспати у коробках та пакетах. Ці предмети магічно притягують їх, але в такого дивного бажання є логічне пояснення.

У більшості випадків такі дії можна пояснити допитливістю кота, але винятки все ж таки бувають. Це навіть може говорити про серйозні проблеми здоров'я пухнастика.

Зла кішка, фото murchalkin
Зла кішка, фото murchalkin

Хоча домашні коти дуже відрізняються від вуличних і не мають видимих ​​інстинктів, іноді нудьга доводить їх до того, що вони починають робити неймовірні речі з коробками, пакетами чи сумками.

Зоологи вважають, що коробка для котів - це немов схованка для засідки, коли вони полюють на здобич. Більше того, пакет, що шарудить, сприймають як, власне, здобич. Тому можна побачити, як улюбленці борються ним. Також їх приваблює запах, що залишається на пакеті після вулиці.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Пластиковий пакет, скріншот: YouTube
Пластиковий пакет, скріншот: YouTube

Однак власників попередили, що сильна пристрасть до пакетів може говорити про те, що у кота збочений апетит. Він може бути спровокований стресом, нестачею вітамінів, проблемами зі здоров'ям чи простим бажанням привернути увагу.

Нагадаємо, шипшина стане вашими надійними ліками: чому так важливо регулярно вживати ягоди

Раніше ми писали про те, що шкоди буде більше, ніж користі: які овочі небезпечно вживати щодня, перелік від дієтологів

Як повідомляв Знай.ua, щоб не тільки весело, а й безпечно: у МВС дали поради, як дітям провести літні канікули без пригод