Зараз ми з вами розберемося відразу з п'ятьма ефективними розчинами від павутинних, попелиці чи кліщів.

Перший вимагатиме лише 200 грам господарського мила, яке слід натерти на тертці і залити десятьма літрами простої води. Згодом розчин слід наполягати протягом 20-30 хвилин перед обробкою рослини. Також можна використовувати 200 грам лугу, її потрібно змішати з деревною золою та 50 грамами тертого мила теж на десять літрів води.

Город, скріншот: Youtube
Город, скріншот: Youtube

Для другого способу потрібна половина відра лушпиння цибулі і знову 10 л води. Після змішування потрібно нагріти суміш до температури 60-70 градусів за Цельсієм, настоювати добу, процідити та розбавити водою у співвідношенні 50/50.

Наступний варіант вимагає 400 грам листя кульбаб, які були тільки зірвані. Їх теж потрібно залити десятьма літрами теплої води та наполягати протягом 1,5-2 годин. Розчин слід процідити та використовувати для обробки рослин.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Передостанній спосіб задіює висушене листя тютюну – 400 грам. Їх слід подрібнити та залити теплою водою в кількості 10 л. Але наполягати суміш потрібно не менше двох діб, потім процідити, додати ще десять літрів в оди та 40 грам тертого господарського мила.

П'ятий спосіб - свіже картопляне бадилля в кількості одного кілограма і десять літрів води. Наполягати слід протягом 3-4 годин, потім, як і попередніх способах, процідити розчин і використовувати за призначенням.

Город, скріншот: Youtube
Город, скріншот: Youtube

Нагадаємо про подряпини на дерев'яних меблях: кілька простих трюків, які допоможуть позбутися дефектів.

Раніше ми повідомляли, що очищає коріння та лікує листя: легкий рецепт дієвого розчину з перекису для розсади.