Буває таке, що яйця в холодильнику лежать надто довго, і нічого не залишається, тільки як їх викинути. Однак господиням радять не поспішати, адже їх ще можна використати. Тільки не в кулінарії, а у догляді за волоссям та шкірою.

Навіть яйця не першої свіжості зроблять волосся красивим і м'яким. До того ж, це заощадить уже витрачені гроші на цей продукт. У них міститься білок, вітаміни та мінерали, що творять справжнє диво з шевелюрою.

Ціни на яйця. Фото: скрін youtube
Ціни на яйця. Фото: скрін youtube

Після цієї яєчної маски волосся буде сильним і зволоженим, а корисні речовини цього продукту ще стимулюють ріст і об'єм волосся.

Необхідно змішати такі інгредієнти:

  • 2 столові ложки оливкової олії
  • 2 столові ложки рідкого меду;
  • 1 яєчний жовток;
  • 1 авокадо.

Приготовлену маску слід нанести на волосся, помасажувати та залишити на десять хвилин. Після цього змийте теплою водою і використовуйте шампунь.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Догляд за волоссям, фото hochu.ua
Догляд за волоссям, фото hochu.ua

Крім того, несвіжі яйця можна використовувати у догляді за шкірою. Вони наситять і зволожать її, а також згладять зморшки. Вам знадобляться: 1 збитий яєчний білок, 1 чайна ложка рідкого меду, 1 чайна ложка соку лимонного. Все змішайте та нанесіть маску тонким шаром на чисту суху шкіру. Залишіть на 10-20 хвилин, поки не висохне, і змийте.

Нагадаємо, як відновити розбиті тіні за 5 хвилин: маленька хитрість, яка заощадить гроші та нерви

Раніше ми писали про те, що можна пити каву при гіпертонії і як кофеїн покращує здоров'я: проблеми з серцем - не про вас

Як повідомляв Знай.ua, зелені, жовті чи перестиглі: які банани купувати найкраще