Так як з настанням весни діти активніше відпочивають і гуляють на відкритому повітрі, батькам потрібно готуватися до прання та виведення різноманітних плям. Особливо це стосується малюків, які раз у раз падають на траву і землю. Зелені розводи випрати не так і легко, якщо не знати про маленькі секрети.

Отримати пляму від трави можна ппри падінні на газон. Особливо часто з подібними забрудненнями стикаються мами малюків, які досліджують світ. Випрати траву з одягу вдасться як побутовою хімією, і народними засобами. Один із них - використання лимону.

Лимон. Фото: скрін youtube
Лимон. Фото: скрін youtube

З темними речами не повинно виникнути великих проблем, а ось світлі потребують уваги та часу. Але не варто впадати у відчай, адже простий лимон допоможе видалити сліди від трави не гірше за плямовивідник.

Для видалення плям знадобиться не весь лимон, а лише його сік. Вижміть достатню кількість та нанесіть на забруднену ділянку одягу. У такому положенні залиште її на півгодини, а потім промийте теплою водою і випрайте звичайним для вас способом. Не забудьте використовувати кондиціонер для білизни.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Лимонний сік бореться з плямами різного характеру і загалом дуже корисний у побуті, особливо у поєднанні із содою.

Пляма від трави, фото chistodar
Пляма від трави, фото chistodar

Раніше ми писали про те, що можуть "нагородити" не однією недугою: дієтологи назвали найнебезпечніші для здоров'я приправи

Як повідомляв Знай.ua, як з кавової гущі зробити універсальне добриво

Також портал Знай.ua писав, що кожа буде м'якою та гладкою, наче шовк: як самостійно приготувати скраб для тіла з кавової гущі.