У холодну пору року особливо сильно страждає шкіра обличчя, що завдає великого дискомфорту. З'являються різні лущення, запалення та інші неприємні наслідки. Щоб усунути їх, відмінно підійдуть натуральні олії.

Захисні можливості шкіри знижуються під впливом морозу та вітру, тому рятувати ситуацію доводиться самотужки. Але це буде просто, якщо використовувати натуральні олії двічі на день - вранці та ввечері. Достатньо всього декілька крапель, можна змішувати з кремом.

Догляд за шкірою обличчя, фото: pixabay.com
Догляд за шкірою обличчя, фото: pixabay.com

Арганова олія

У вмісті є необхідні для здорової шкіри вітамін Е та олеїнова кислота. Вони є відмінним захисним бар'єром для шкіри, а також підвищують її еластичність.

Олія авокадо

Ця олія славиться своїми корисними властивостями і тим, що добре проникає у глибокі шари шкіри обличчя. В ній багато білка, антиоксидантів та омеги-3. Краще обирати нерафіновану олію, саме в ній є всі ці компоненти.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Олія жожоба

На основі цієї олії робляться багато доглядових кремів. І не дарма, тому що це справжній скарб жирних кислот, а особливо олеїнової кислоти. Жожоба ефективно захистить вашу шкіру від зимового морозу.

Натуральні олії, фото siberianhealth
Натуральні олії, фото siberianhealth

Нагадаємо, якщо в будинку є алергіки або діти: чим можна замінити побутову хімію для прибирання санвузла - 3 варіанти

Раніше ми писали про те, що ці домашні рослини отруять вашого кота: до яких вазонів Мурчик краще не наближатися

Як повідомляв Знай.ua, цей скарб корисних речовин: чому варто регулярно їсти морську капусту - на що впливає