Бразильський національний фонд індійців (FUNAI) виявив в лісах Амазонії раніше невідоме плем'я аборигенів.

Цю інформацію повідомляє портал Resheto.net.

Співробітникам організації довелося подолати понад 30 кілометрів - 180 кілометрів на човнах, автомобілях і мотоциклах, а ще 120 кілометрів - пішки по лісах Амазонії.

Аборигенів вчені знайшли в районі приток річок Ютаї та Юруазіньо. Використовуючи безпілотник, співробітники FUNAI деякий час спостерігали за поселенням. Так, їм вдалося дізнатися, що жителі племені ловлять рибу, займаються полюванням, вирощують банани та арахіс. Поки невідомо якою мовою спілкуються індіанці, також незрозуміло як називається виявлене плем'я.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

За даними фонду, в регіоні проживають 11 племен, які вступали в контакт з цивілізацією, а також 8 повністю ізольованих.

Нагадаємо, вчені з Дармутского коледжу заявили про те, що аборигени Папуа Нової Гвінеї до початку ХХ століття робили кинджали зі стегнових кісток людини для престижу, а для утилітарних цілей кинджали виготовляли з кісток казуара.

До початку XX століття жителі Нової Гвінеї в якості зброї використовували кістяні кинджали. Ними вбивали ворогів або добивали поранених ударом в горло. Крім того, за допомогою кинджала могли проткнути коліно, тазостегновий суглоб або кісточку бранця.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", здавалося б стародавній Рим вчені вивчили вздовж і впоперек, проте старовинні міста продовжують радувати новими відкриттями. Так у стародавньому місті Помпеї команда археологів виявила при розкопках святилище, або ларарий, якому 2000 років.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що не всі люди на нашій планеті розуміють значення та важливість найдавніших чудес нашого світу. Багатьом пам'яток історії не пощастило зустрітися з вандалами. Відірвати шматок на пам'ять, розтоптати, підписати дурним ім'ям: фантазія сучасних варварів не знає кордонів.