Деякі продукти, які ми звикли вживати, негативно впливають на інтелектуальну продуктивність. Яка їжа знижує інтелектуальні здібності, пише портал pixelinform.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяРаціон людини має бути збалансованим, щоб організм отримував усі необхідні вітаміни, мікроелементи, мінерали та інші речовини. Деякі продукти слід вживати обережно, адже вони можуть негативно впливати на інтелектуальну продуктивність.
Так, до таких продуктів можна включити печиво, яке ми часто беремо до кави або чаю. Експерти відзначають, що у складі покупного печива може утримуватися пальмова олія та маргарин, які не найкраще відбиваються на стані організму та негативно впливають на інтелект.
Сосисками також краще не зловживати, оскільки у складі напівфабрикатів немає речовин, які принесли б користь організму. Навпаки, здебільшого сосиски та інші м'ясні напівфабрикати негативно впливають на продуктивність мозку.
Натуральний темний шоколад здатний позитивно впливати на мозок, чого не скажеш про всі інші шоколадні продукти. У раціоні не повинні переважати різні цукерки, шоколадні батончики та подібні продукти.
Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.
Раніше портал Знай повідомляв, нирки завжди будуть здорові: які напої стають на захист нирок від інфекцій та каміння.
Також наш портал інформував, цей фруктовий сік може угробити ваше здоров'я: коли корисний продукт перетворюється на отруту.
Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, проблеми із травленням, висип та судоми: експерти попередили про небезпечні властивості дині.