Про це він розповів на своєму каналі.

«В «Москва-Сіті» нещодавно була евакуація людей із торговельного центру. Із висотки вивели 2 тисячі людей, потім там евакуювали другу вежу. А чому, власне, розпочалася ця панічна евакуація? Тому що вони отримали інформацію, що по їхній висотці летить безпілотник», - повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, тепер нам, щоб залякати росіян у москві, безпілотники більше й не потрібні. Тепер можна просто обдзвонювати квартири в «Москва-Сіті» та повідомляти про атаку безпілотниками. Як зазначив Михайло Шейтельман, там чудово знають, що ППО не врятує, а Україна може точно влучити в будь-яку вежу.

«І тепер ми можемо просто не давати їм жити у такий спосіб. Знову ж таки, це економія безпілотників, а ефект на обличчя», - заявив Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Борис Тизенгаузен розповів, як Лукашенко намагається уникнути відповідальності: «Дуже хитрий».

Також Знай.ua повідомляв, що Георгій Біркадзе розповів, куди котиться економіка рф: «Китай почне їм допомагати друкувати рублі».