СРСР — минуле мільйонів людей... дуже погане минуле, яке не пов'язане з якимись добрими часами, а лише з репресіями та болем.

Люди виживали, а зараз ми поговоримо про один із продуктів, який був доступний більшості — про пельмені. У XXI столітті чого тільки не використовують, щоб посилити смак цього напівфабрикату. Ми їмо їх зі сметаною, з майонезом, з кетчупом, з вершковим маслом, меленим перцем. І частина людей — з оцтом, прямо з Радянського Союзу... але чому?

Тісто на пельмені, скріншот з відео
Тісто на пельмені, скріншот з відео

Відповідь неймовірно проста, всіляких добавок, як сьогодні, тоді особливо не було. А оцет є продуктом дешевим і, можна заявити, корисним, оскільки він насамперед допомагає контролювати людський апетит, боротися з мігренню, похміллям та розладом шлунково-кишкового тракту, а ще він містить вітаміни групи B, пектин.

Але все ж таки варто пам'ятати, що оцет дозволений не кожному. Його краще не вживати в їжу людям, у яких спостерігаються проблеми з нирками та підвищеною кислотністю.

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Пельмені, скріншот: Youtube
Пельмені, скріншот: Youtube

Раніше пельмені готували в такий спосіб – рецепт практично не відрізняється – потрібно посолити воду, додати кілька лаврових листів, перець горошком. Чекаємо, поки вона закипить, тоді додаємо пельмені і чекаємо, поки вони спливуть, постійно помішуючи. Як тільки це сталося, зменшуємо вогонь і варимо ще 7 хвилин.

Оцет розбавляємо обов'язково. На столову ложку потрібно три столові ложки олії, сіль та перець.

Нагадаємо, варені не принесуть стільки задоволення: найкращий варіант рецепту смажених пельменів із цибулею та часником

Як повідомляв "Знай.uа", банальна помилка, через яку пельмені стають несмачними: що ви робите не так

Знай.uа писав, ресторан у Китаї оголосив конкурс на безкоштовну їжу: тепер може влетіти на штраф у $1400