Коли в будинку є кішка, то може з'явитися і неприємний запах, який буває дуже не просто вивести. Однак є копійчаний засіб, який допоможе впоратися з цією проблемою. Про це пише інформаційний портал ukr.media.

Залишки біологічних відходів кішок можуть увібратися в шпалери, лінолеум, килими та меблі, тому просто провітрити приміщення - не допоможе. Втім, це не означає, що потрібно переклеювати шпалери і здавати килими в хімчистку або бігти за спеціальними хімікатами, що дорого коштують.

Кіт. Фото: скрін youtube
Кіт. Фото: скрін youtube

Існує справді корисний спосіб, який допоможе усунути запах "котячої" життєдіяльності, а обійдеться він у кілька гривень. Єдине, що доведеться купити - один лимон, а якщо він завалявся вдома, то взагалі не доведеться витрачатися.

Котик, фото: Знай.ua
Котик, фото: Знай.ua

Популярні новини зараз
Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати
Показати ще

Так, потрібно взяти глибоку ємність та налити 200 мл води, в яку з лимона видавлюємо сік. Вміст добре перемішати, а потім обробити всі поверхні. Для цього можна використовувати губку або налити засіб в місткість із пульверизатором.

Суміш добре справляється з котячим запахом і безпечно для всіх поверхонь.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, бережіть своїх улюбленців: ветеринари назвали причини, чому пухнастикам не варто виходити на вулицю.

Також наш портал інформував, ви не врятуєте свій диван: чому не можна відрізати нігті коту і як це може погіршити здоров'я пушистика.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, не тільки об'єкт для гри: чому кішки гризуть або сидять у пакеті, коробці - коли це стає небезпечним.