Українська режисерка та акторка Оксана Байрак, відома за багатьма фільмами та серіалами, під час повномасштабного вторгнення переїхала до Росії.

Там вона зізнається в коханні Санкт - Петербургу та обіймається з акторами, котрі відкрито підтримують злочинну політику агресора. Ба більше за час війни у неї в соціальних мережах ні слова про звірства росіян в Україні. Фото зі сторінки режисерки, були опубліковані в телеграм-каналі Аліни Доротюк (інтерв'юерка)

Історії в соцмережах Байрак. Фото: скрін телеграм

Історія Оксани Байрак в соцмережі. Фото: скрін телеграм каналу

Історія Оксани Байрак в соцмережі. Фото: скрін телеграм каналу

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Окрім того, вона активно підтримувала колаборантку у своїх соцмережах. Раніше в медіапросторі з’явилася інформація, що діячка перебуває в Одеській області. Вона опублікувала відповідне фото. Але згодом вона поїхала в Росію. Втім, нічого дивного в її публікаціях немає, адже ще на початку повномасштабного вторгнення вона відкрито підтримувала дії путіна та його армії. Байрак не раз висловлювалась, що Україна та росія братські народи та завжди ними будуть, а у війні винуваті українці.

Оксана Байрак – відома режисерка та акторка, котра народилася в Україні, у Сімферополі.

Скрін, Instagram Байрак
Скрін, Instagram Байрак

За час своєї кар’єри зняла десятки фільмів у рідній країні та росії, стала відомою в країнах колишнього союзу. Від 2014 року та до цього часу патріотичною позицією не відрізнялась, а співала оди СССР та вважала найбільшим щастям народитися в тій країні.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай інформував, не такий вже натуральний: дружок Кіркорова путініст Микола Басков потрапив під ніж через свою зовнішність

Раніше на порталі Знай повідомлялося, Настя Приходько зізналася, що врятувало її від злиднів: "Все було, і все пішло в п*зду"

Також, наш портал інформував, Алла Пугачова розповіла, за що хвилюється Максим Галкін у 47 років: "Коханий, у нас..."