Багато хто стикається з проблемою каменів у нирках і лікарі відправляють таких пацієнтів додому, якщо каміння невелике і не завдає дискомфорту людині.

Тоді пацієнти починають все ж таки шукати народні засоби по порятунку від піску в нирках і навіть від жиру навколо печінки. Це, звичайно ж, не чарівна пігулка, адже такі проблеми вимагають консультацій з лікарем і тільки він може призначити лікування, але простий рецепт чаю точно не зашкодить у вашому арсеналі боротьби.

Зелений чай. Фото: Знай.uа
Зелений чай. Фото: Знай.uа

Для приготування імбирного чаю вам знадобиться:

- природна медицина;
- ¼ ч.л. холодна зима;
- ¼ ч.л. полуничний джем;
- 1 стакан води.

Популярні новини зараз
Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Імбир, скріншот відео
Імбир, скріншот відео

Простий спосіб приготування імбирного чаю : залийте порошок куркуми і імбиру окропом, після чого накрийте кришкою і дайте-2 те мед. Потім процідіть чай у чашку.
У імбирний чай можна додати різні способи - корицю, кардамон, гвоздику. Чай з імбіром добре зігріває і утримує тепло в організмі, бадьорить і дарує енергію. Обов'язково включіть такий чай у свій щоденний раціон.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Нагадаємо, що все, що ви чули про картопля - брехня: що буде з організмом, якщо є його щодня.

Раніше ми повідомляли, що лікар підказала, як продовжити життя на довгі роки, якщо просто не їсти з ранку: "Відпочити...". Якщо ви не будете їсти десь до 11 години дня, тоді ваш організм, за її словами, скаже вам "дякую".

Також стало відомо, чому потрібно відмовитись від вживання яєць прямо зараз: які захворювання викликає ця "радість".