Для наших читачів, які проводять ці спекотні літні дні на своєму городі чи дачній ділянці, є дуже важливі новини. Досвідчені городники в гонитві за врожайністю використовують маленький секрет - дуже потужний, але зелені, що росте, вона не нашкодить.

У нас є рецепт ну дуже крутого добрива, щось із рубрики - що є у будинку, те й "замутимо".

Один із українських блогерів-городників розповів, як із сметани, сироватки та меду зробити потужне добриво.

Мед, сироватка та сметана, скріншот: YouTube
Мед, сироватка та сметана, скріншот: YouTube

Що нам потрібно – всього чотири інгредієнти: сироватка, мед, сметана та вода. У канонічному рецепті, щоправда, по літру води та сироватки, по 2 ложки меду та сметани. Ми можемо взяти на пробу, тому трохи змінимо склад: півлітра рідких продуктів (вода та сироватка) та по ложці меду та сметани.

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Змішуємо сироватку та сметану в одній банці, мед і воду в іншій. Виливаємо в п'ятилітрову сулію і додаємо потрібну кількість води (до повної сулії).

Город, скріншот: YouTube
Город, скріншот: YouTube

Тепер усе ставимо це у темне місце рівно на тиждень (7 днів). Через сім днів можна обприскати цим розсаду. Не варто хвилюватися, мед не зіпсує вашу "зелень". Комахи не злітатимуться на цей розчин.

Нагадаємо, рятуємо помідори від різкого похолодання: два дуже хитрі способи.

Раніше повідомлялося, цукрове підживлення на воді для домашніх рослин: солодкий розчин змусить навіть кактуси розцвісти.

Також, весело не тільки господареві, а й рослинам: що можна "удобрювати" пивним підживленням.