За косметикою потрібно ретельно стежити, як за доглядовою, так і декоративною. Йдеться не лише про терміни придатності та правила застосування, а й про те, щоб нічого не падало. Часто її виготовляють із пластику та скла, і якщо вона розіб'ється або суха текстура трісне, це може дуже засмутити.

У поспіху можна наробити різних справ і буквально один необережний рух може призвести до розбитої палетки тіней. Але не варто впадати у відчай або викидати дорогу косметику, адже її ще можна врятувати.

Косметика
Косметика

Повернути колишній вигляд розбитим тіням допоможе спирт. Це безпечний спосіб, але враховуйте, що на слизову очей косметика не повинна потрапляти. На відновлення піде буквально п'ять хвилин.

Що знадобиться:

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще
  • Розбиті тіні
  • Папір
  • Непотрібна щіточка для макіяжу
  • Серветка
  • Шприц
  • 70% спирт
  • Ложка

Як відновити тіні:

  1. Зберіть розбиті тіні назад у палетку папером, не торкаючись руками, щоб не розфарбувати. Залишки підмітіть пензликом, але не надто старайтеся: пил вам не потрібний.
  2. Додайте в палетку трохи спирту за допомогою шприца. Розмішайте так, щоб вийшла щільна густа кашка. Розподіліть її по периметру палетки, зверху приплюсніть ложкою, щоб спресувати масу. Зніміть серветку.
  3. Далі поставте у холодильник на добу. Тепер ви знову можете насолоджуватись вашими тінями.

Розбиті тіні, кадр із відео
Розбиті тіні, кадр із відео

Нагадаємо, 3 способи, які допоможуть очистити воду в домашніх умовах: без ризику для здоров'я

Раніше ми писали про те, що шкоди стільки ж, як і користі: чому деяким людям не можна їсти молочні каші