Є речі, які допомагають почуватися впевненіше, а з деяким можуть бути пов'язані негативні спогади. Езотерики назвали, що здатне зруйнувати енергетику.

Психологи та езотерики вважають, що позбавлення від речей допомагає звільнитися і від поганих спогадів, від стресу і неприємностей.

Вовняні речі, фото lifehacker
Вовняні речі, фото lifehacker

Кожна річ несе на собі енергетичний відбиток свого господаря. Такі речі не можна попрати, або вивітрити. Особливо сильно енергетика передається близьким родичам. Тому щоб не накликати на себе біди ваших батьків, краще не доношувати за ними одяг.

Ще одну негативну історію мають речі померлої людини. Одяг померлого може нашкодити здоров'ю або в житті почнуть виникати серйозні неприємності. Речі покійного краще спалювати або передавати нужденним.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Також просять звернути увагу на те, які речі змушують вас посміхатися, а які нагадують про негативні спогади, досвід тощо. Таку річ варто позбутися. Це може бути пальто, в якому ви потрапили в аварію або сукня, в якій вас супроводжують невдачі.

Прання речей, фото cleanipedia
Прання речей, фото cleanipedia

Якщо річ хоч трохи викликає негативні емоції, її варто одразу позбуватися. Вони не принесуть у життя людини нічого хорошого, а тільки біль і відверте розчарування.

Нагадаємо, ми писали, що беруші більше не знадобляться: прості, але ефективні лайфхаки для боротьби з хропінням.

Як повідомляв "Знай.ua" хоч лобом об стінку, все одно нічого не довести: найвпертіші знаки Зодіаку.

Також "Знай.ua" інформував, як усунути неприємний запах із рота у домашнього улюбленця: з чим може бути пов'язано.