Про це вона розповіла на своєму каналі.

«Ніхто за нас нашу роботу робити не буде. Сьогодні саме для України найбільш болюче питання. І я не виключаю, що для багатьох інших держав-членів Організації Об’єднаних Націй через короткий період може стати питання російської агресії так само болючим», - повідомила Марина Ставнійчук.

За словами юристки, така ж доля може спіткати й інші держави, якщо російського агресора не зупинити тут і зараз. Як наголосила Марина Ставнійчук, росія любить просувати думку, що російська армія зараз воює з країнами НАТО, тому ця проблема стоїть особливо гостро.

«Росії насамперед для внутрішнього користування дуже важливо говорити, що вони воюють з НАТО. Але ж ні, вони воюють з Україною на території України», - заявила Марина Ставнійчук.

Як писав раніше Знай.ua, Георгій Біркадзе розповів, коли вирішиться справа зі вступом України в НАТО.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Михайло Шейтельман розповів, у чому путін принципово помилився.