Співачка та колишня солістка жіночої поп-групи "НеАнгели" Слава Камінська, в Instagram продовжує радувати шанувальників різними публікаціями, де за зіркою слідкує понад 1,4 млн осіб.

Слава Камінська знаходиться зі своїми дітками у Нідерландах, але не забуває про шанувальників та регулярно ділиться новими фото. В черговому пості Камінська виставила кадр у синьому светрі, на якому написано послання для путіна, "Fuck you putin". Раніше Слава позувала у жоввтому такому ж светрі.

Коротко про головне - написала Слава.

Слава Камінська, фото: Instagram
Слава Камінська, фото: Instagram

Співачка Слава Камінська потрапила під шквал критики, через відсутність постів про трагедію в Броварах, де загинула команда МВС разом з міністром, заступником та випадкові українці в тому числі діти.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Коротко про головне, це 18 загиблих у Броварах, 3 з яких — діти. А це, це мабудь зараз трошки не головне….", "Моя Зайка", "Гарнюща музика", "love you so much", "Хочу такий outfit Слава, привези в NL, please)", "віддай мені светр тобі вистачить одного", - написали у коментарях шанувальники.

Нагадаємо, ми писали, що Славі Камінської антидепресанти більше не допомагають, співачка просить порад: "Потрібно обережніше".

Як повідомляв "Знай.ua" Слава Камінська викликала фурор незвичайним зимовим вбранням: "Грінч".

Також "Знай.ua" інформував, Слава Камінська з "НеАнгелів" без макіяжу вирішила "закосити" під Пугачову: у що перетворилася руда красуня.