Господарі щороку намагаються зберегти якомога довше свій врожай, в який було вкладено багато праці та зусиль. Існує спосіб, завдяки якому часник та цибуля зберігаються близько двох років.

Українцям розповіли, як правильно зберігати часник та цибулю в домашніх умовах одразу після збирання врожаю. З цим способом тривалість зберігання овочів збільшиться у два-три рази, запевняють фахівці.

На допомогу вам у цьому випадку прийде звичайна марганцівка (перманганат калію). Вона здатна захистити плоди від поширення інфекції, при цьому не завдаючи шкоди зубчикам та цибулині.

Цибуля. Фото: YouTube
Цибуля. Фото: YouTube

Як суттєво збільшити термін зберігання цибулі та часнику

Цей спосіб є дуже простим. Проте ефект від його застосування перевершить усі сподівання, адже термін зберігання цибулі та часнику вдасться подовжити суттєво.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Для цього на 10 літрів води візьміть чайна ложка з гіркою звичайної марганцівки. Після того, як ви викопали часник та цибулю, очистіть їх за допомогою води від землі.

Після цього помістіть їх у підготовлений розчин з марганцівки на 2-4 хвилини. Далі промиваємо їх під проточною водою та сушимо перед тривалим зберіганням.

Часник, фото blognews
Часник, фото blognews

Нагадаємо, соковиті котлети з 2-х основних інгредієнтів: рецепт, який здивує навіть досвідчених кухарів

Як повідомляв "Знай.ua", ось чому макарони виходять несмачними: 3 секрети приготування ідеальної пасти

Також "Знай.ua" писав, смачний рулет на десерт за пів години: найпростіші продукти й мінімум зусиль