Щоб залучити удачу та достаток, варто здійснити кілька нехитрих маніпуляцій зі своїм гаманцем.

Гроші весь рік не покинуть ваш будинок, якщо ви прислухаєтеся до цих порад. На думку знавців езотерики, варто в ніч напередодні Нового року покласти в гаманець такі обереги:

Монетка

О 12 годині ночі киньте в келих із шампанським будь-яку монетку «золотого» кольору. Випивши шампанське до дна, дістаньте монету та покладіть її у свій гаманець.

Не варто виймати її протягом року, тоді вона стане вашим сильним талісманом для приманювання грошей.

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Гаманець, фото: Pixabay
Гаманець, фото: Pixabay

Лавровий листок

Ще з давніх-давен лаврове листя вважалося сильним оберегом від нечистої сили, який здатний залучити в дім достаток. Просто покладіть лавровий листок до гаманця між купюрами – це ще й додасть йому приємного аромату.

Папірець з бажаннями

Бажану суму грошей треба написати на папірці, а новорічної ночі покласти його в гаманець. Не виймайте папірець з гаманця до наступного року в жодному разі, тому що відлякаєте успіх!

гаманець
гаманець

Щаслива банкнота

Будь-яку купюру потрібно покласти під новорічну скатертину, а потім покласти в гаманець. Вона "вабить" решту грошей і забезпечить вам фінансове благополуччя.

Нагадаємо, що новорічна ялинка не обсипатиметься до Старого Нового року: як зробити так, щоб хвойна красуня простояла довше.

Раніше ми повідомляли, що гірлянда по спіралі та таємниці Чорного Кролика: як правильно прикрашати живу ялинку і що зробити, щоб вона довше не обсипалася.

Також стало відомо чого потрібно позбутися перед Новим роком: залиште в минулому ці 5 речей, щоб почати все з чистого аркуша.