За кухонним інвентарем та сантехнікою потрібно ретельно стежити та вчасно чистити, замінювати.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяУ протилежному випадку раковина, зокрема, може покритися неприємним жовтим нальотом, якого навіть дорога хімія не впорається.
Однак багато господинь зовсім не ризикують використовувати хімію з очевидних причин, тому їм на допомогу приходять перевірені, "бабусині" методи.
Навіть із найзапущенішою ситуацією, коли вся раковина покрита жахливим нальотом і ніяк не хоче відмиватися, впорається звичайна харчова сода та оцет. Використовувати ці кошти досить легко.
У першу чергу раковину потрібно звільнити від будь-яких предметів - чашок, ложок. Далі необхідно насипати на суху поверхню раковини харчову соду і ретельно потерти губкою, але не забудьте одягнути рукавички, щоб не зашкодити шкірі рук.
Далі в хід йде столовий оцет, його необхідно поступово розпорошити на раковину. Господиням рекомендують залишити раковину в такому стані буквально на п'ять хвилин, щоб відбулася реакція між содою та оцтом. Після цього залишається тільки вимити раковину водою і чистою губкою. Ви відразу помітите, як жовтизна піде, а раковина буквально засяє від чистоти.
Нагадаємо, що забудьте про зледеніння в холодильнику: фольга врятує морозилку від частих розморожувань.
Раніше ми повідомляли, що це проблема багатьох українців: чому ви забираєте неправильно, будинок все одно залишається брудним.
Також стало відомо про 7 правил виживання в аномальну спеку: лікарка розповіла, як уберегти здоров'я.