У гонитві за красивим і здоровим волоссям жінки витрачають великі гроші, але це зовсім не обов'язково, адже є домашні процедури. Вони теж добре працюють, але не сильно б'ють по бюджету.

Завдяки одному простому засобу, який знайдеться у кожного на кухні, волосся відновиться, а ефект буде як після салону. Йдеться про відвар із чорного чаю.

Чай. Фото: скрін youtube
Чай. Фото: скрін youtube

Цей спосіб останнім часом дуже популярний серед користувачів мережі, які запевняють, що чорний чай допоможе відростити довжину, зробити волосся міцнішим і навіть досягти ефекту ламінування. Однак блондинкам слід бути обережнішими, оскільки пігмент відвару може перейти на волосся.

Як використовувати чорний чай у догляді за волоссям:

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

В одну склянку води додайте 2 столові ложки заварки і столову ложку солі, доведіть розчин до кипіння. Далі потрібно остудити і процідити отриманий засіб, вимити волосся чайним відваром і залишити його на волоссі на кілька годин.

Процедуру рекомендується повторювати 2-3 рази на тиждень, щоб ефект закріпився. Ви переконаєтеся в тому, що волосся стане здоровішим і красивішим.

Довге волосся. Фото FreePik
Довге волосся. Фото FreePik

Раніше ми писали про те, що поганий сон, проблеми з серцем і слабкі кістки: звичайна розчинна кава може стати причиною проблем зі здоров'ям

Як повідомляв Знай.ua, обираємо овочі та фрукти без нітратів: не беріть яскраву моркву, ідеальні яблука та м'які огірки

Також портал Знай.ua писав, що безгрошів'я, сварки з коханим та труднощі на роботі: прикмета пов'язана з сумкою може принести неприємності у ваше життя