У мережі з'явився черговий лайфхак для господарів, які переживають свій врожай на городі. Чим потрібно нагодувати капусту, щоби вона не пропала.

Метод досить дивний, але, як розповідають експерти – дієвий. Пост з ним був опублікований в Telegram -каналі "Щоденник дачника. Сад та город".

У повідомленні йдеться, що було знайдено цікаву пораду, яка здається дивною, поки її не відчуєш самостійно.

Капуста, скріншот: Youtube
Капуста, скріншот: Youtube

"Ще минулого року сусідка порадила обробити качани від гусениць капустяної білянки...звичайною зубною пастою. Я недовірливо посміялася, боротися вирішила хімікатами і програла "битву" - майже вся моя капуста зникла" - ділиться жінка у своєму пості.

Популярні новини зараз
ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Через рік вона все ж таки ризикнула, і "нагодувала" овоч пастою. Для цього взяла залишки засохлої пачки зі старих тюбиків, залила водою та дала настоятися. Потрібно приблизно дві години.

Далі просто потрібно розприскувати вміст на капусту. Жінка написала, що про це працює, як не дивно, і вона дуже здивувалася, коли звідти зникли шкідники. Мабуть, їм не надто сподобалися подібні частування на смак.

Город, скріншот: YouTube
Город, скріншот: YouTube

Картоплю можна буде продавати на чіпси: рецепт оцтового розчину для захисту молодих грядок.

Раніше ми повідомляли, як правильно обрізати стрілки на часнику – секрети щедрого врожаю.

Також стало відомо, що великий і соковитий гарбуз - просто: секрети вирощування всіма улюбленого овочів. Гарбуз має велику кількість корисних властивостей. Наприклад, вона здатна очистити ваш організм від різних шлаків та токсинів.