Після прання рушники часто набувають жорсткості, що може бути результатом використання низькоякісного матеріалу або жорсткої води з-під крана.

Зараз ми намагатимемося пояснити, як вирішити проблему жорсткості рушників після прання.

Махрові рушники. Фото: скрін youtube
Махрові рушники. Фото: скрін youtube

Одним із секретів для досягнення м'якості рушників є уникнення тривалого прання. Достатньо використовувати низькі температури та делікатний режим.

Краще використовувати рідкі гелі або капсули для прання махрових рушників. Вони легко проникають у волокна тканини, надають їй легкого аромату і м'якості, а також добре виполіскуються під час прання. Також можна придбати спеціальні засоби для зняття жорсткості тканин та використовувати їх згідно з інструкціями.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Махрові рушники. Фото: скрін youtube
Махрові рушники. Фото: скрін youtube

Якщо ви не бажаєте купувати додаткові засоби для прання або шукаєте інший спосіб зробити рушники м'якими, у вас є простий варіант під рукою – сіль, яка є у кожної господині.

Для цього розчиніть близько 100 г солі в 5 літрах води. Прополоскайте рушники, що вже стираються в цьому розчині, відтисніть їх і залиште на сушку.

Або ж використовуйте укус. Додайте близько 100 мл звичайного оцту (9%) у відсік для ополіскувача під час прання.

Нагадаємо, не фантастика, а реальність: три секретні лайфхаки, які допоможуть зберегти чистоту в будинку та рідше прибирати

Як повідомляв "Знай.ua", як охолодити кімнату без кондиціонера: три простих лайфхаки, які врятують від спеки

Знай.ua писав, не тільки для бару та вечірок: звичайна коктейльна соломка дозволить вам прочистити засмічення з каналізацією