Фахівці назвали час, коли найкраще снідати. Вважається, що снідати потрібно протягом півтори години після того, як ви прокинулися.

Водночас різниця в кілька хвилин, навіть у пів години, особливої ​​ролі грати не буде, запевняють дієтологи. Вони уточнюють, що сніданок не повинен бути надто щільним. Сніданок повинен дати енергію на рух, мозкову діяльність, та допомогти, щоб пройшла сонливість.

То ж дуже важливо у будні дні вживати їжу в один і той же час. Режим позитивно впливатиме практично на всі системи та органи людини. Адже якщо снідати завжди в один й той же час, до нього адаптуються травна й нервова системи.

Сніданок, фото з відкритих джерел
Сніданок, фото з відкритих джерел

Водночас у деяких випадках відсутність сніданку може бути небезпечною. Наприклад, у 30-40% людей, які мають надмірну вагу, є розлад харчової поведінки, який виражається у вечірньому або нічному переїданні. Одним з головних симптомів якого є ранкове небажання їсти.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Водночас на думку деяких фахівців відсутність сніданку може бути нормальною і без надмірної ваги та РПП, якщо людина формує режим дня взагалі без сніданків.

Сніданок, unsplash
Сніданок, unsplash

Нагадаємо, пенсіонерам видадуть доплату: у ПФУ пояснили, як отримати гроші

Як повідомляв "Знай.ua", продавці змінили цінники на курятину та яловичину: м'ясо собі дозволити зможе не кожен

Також "Знай.ua" писав, подорожчання на 5-10% щомісяця: на яку категорію продуктів ціни злетять вже скоро