Символом 2023 року є Водяний Кролик, який може привернути удачу у ваш дім, якщо знати, як задобрити цю тварину. А зробити це просто, варто лише дотримуватися деяких правил.

Оскільки вода в китайській традиції означає довголіття і спокій, то Кролик обіцяє надію і сприяє домашньому затишку та сімейній атмосфері.

Водночас врахуйте, що водяні кролики не люблять ніякого дискомфорту і завжди намагаються позбутися суперечок. Вони також мають вплив на творчих людей.

Стосовно одягу, то врахуйте, що Водяний Кролик не любить занадто строкатих відтінків, він віддає перевагу ніжності та спокою. Однак яскраві акценти зайвими не будуть.

Рік кролика, скріншот: YouTube
Рік кролика, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

В одязі якого кольору зустрічати рік Водяного Кролика

1. Червоний. Цей колір випромінює магнетизм та харизму, то ж він обов'язково приверне до вас успіх у коханні.

2. Рожевий. Підійде тим, хто хоче залучити гармонію до сімейних стосунків.

3. Фіолетовий. Символізує спокій, стабілізацію та комфорт. Якщо оберете вбрання цього кольору, то ваш рік буде розміреним.

4. Темно-синій. Чорному Водяному Кролику подобаються всі відтінки синього. Чудово буде, якщо ваше вбрання сяятиме, наче переливаючись краплями. Цей колір принесе вам удачу та багатство.

5. Синій. Цей колір може стати основним у вашому новорічному вбранні. Він подарує свободу думки та легкість.

6. Чорний. Обирайте темне вбрання з тонким блиском, який переливається. До свого образу додайте білі аксесуари, щоб створити розкішний образ. Одяг цього кольору залучить до вас успіх та фінанси.

Новий 2023 рік, фото: Знай.ua
Новий 2023 рік, фото: Знай.ua

Одяг якого кольору не можна одягати під час зустрічі Нового року 2023

Ви сміливо можете використовувати й інші відтінки вищеназваних кольорів, проте, все ж існують кольори, які не варто обирати для зустрічі 2023 року. Тому слід категорично відмовитися від кислотно-жовтого, охри та лимона.

Саме ці кольори дуже не подобаються Кролику, тому вашим покровителем протягом наступного року він навряд чи стане. Натомість не забувайте про яскраві акценти в образі.

Наприклад, зелені, помаранчеві, морквяні аксесуари чудово розбавлять ваш образ і зроблять його оригінальнішим. Важливо також, щоб вбрання вас не сковувало, тому зверніть увагу на фасон обраного вами одягу. Замість обтислих суконь одягніть краще вільні вбрання з оксамиту, велюру, кашеміру та інших матеріалів.

Новий рік, скріншот з відео
Новий рік, скріншот з відео

Нагадаємо, якщо потрібна медична допомога, а мобільний зв'язок відсутній: у МОЗ підказали, що робити

Як повідомляв "Знай.ua", в Україні заборонили одну з популярних традицій на Новий рік: порушників каратимуть суворо

Також "Знай.ua" писав, кому з українців полегшать отримання субсидії: у ПФУ назвали умову