У Сполучених Штатах Америки на озері Верхнє в штаті Міннесота пошуковці знайшли судно під назвою "Hudson". Корабель затонув ще в 1901 році, а місцеві жителі прозвали його "кораблем-примарою". Про це повідомляє місцеве видання MRP News.

Слід підкреслити, що дане судно виявили в середині літа в 2019 році на глибині 250 метрів, проте відомо про цю знахідку стало тільки зараз.

Так, цей корабель з вантажем льону і пшениці, вийшов з порту Дулут 15 вересня 1901 року, проте після відправлення судно просто-напросто зникло в сильному штормі.

Доглядач маяка, який був розташований у цьому районі, на наступний день після катастрофи повідомив, що бачив, як тонуло "непізнане" судно. Але інших свідків цієї катастрофи не знайшли.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Потім місцеві рибалки знайшли трохи уламків, які належали затонулого корабля "Hudson", а також тіла деяких членів екіпажу. До того ж, справжнє місце аварії, а також доля решти моряків було невідомими.

Таким чином, у наступні десятиліття серед місцевих жителів пішли чутки про те, що це судно плаває по озеру як "корабель-привид".

Також зазначається, що для пошуків судна задіяли гідролокатор. Експерти заявили, що цей корабель був побудований в 1888 році і він залишився майже не ушкодженою.

Нагадаємо, що компанія Lexus представила першу серійну яхту. Вона побудована за мотивами представленого в 2017 році прототип Lexus Sport Yacht Concept.

Як повідомляв портал Знай.иа Океані затонуло судно з одеситами.

Також портал Знай.иа писав, що в акваторії Чорного моря провели командно-штабні стратегічні навчання на воді "Козацька воля-2019".