Все більше вчених приходять до думки, що людство насправді живе не в 2019 році. Експерти вивчили безліч історичних документів і з'ясували, що в період з VIII по XI століття хронологічні події в історії Європи непослідовні, туманні і досить бідні, немов хтось їх просто придумав.

Час

Існують також неспростовні документи, які вказують на зникнення трьох століть. Після укладення союзу з Папою Сильвестром Другим Римський імператор почав вносити зміни в календар з 700 по 1000 рік. Цей період описаний неточно, тому неможливо підтвердити справжність подій. На думку деяких теоретиків, імператор Костянтин переписав історію.

Константинополь

Легендарне будівництво в Константинополі того періоду з незрозумілих причин було припинено приблизно на 300 років, а потім раптово було відновлено. Причому так, немов час було абсолютно безсилим перед геніальними архітекторами, інженерною думкою і навичками будівельників. Подібний абсурд простежується і при будівництві Ахенського собору в Німеччині. Вчені з'ясували, що таких нестиковок досить багато.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ахенський собор

Багато країн перейшли на сучасний календар значно пізніше. Але і в історії цих держав простежуються розбіжності, в тому числі, і в Китаї.

Цілком можливо, що сучасне людство живе насправді далеко не в 2019 році, а в 1722. Дуже складно відповісти на питання, що є справжнім. Адже, як відомо, історію постійно переписують. Не виключено, що людство насправді втратило цілих 3 століття.

Історія

Читайте також: історик назвав найдавнішу страву на Землі, це улюблена їжа мільйонів. З незапам'ятних часів людство стало вживати м'ясо, загорнуте в тісто.

"Знай.uа" писав, ким Іуда Іскаріот був насправді. Вчені знайшли унікальний артефакт, який спростовує всі біблійні розповіді.

Як повідомляв портал "Знай.uа", знайшлася унікальна карта Речі Посполитої. Дослідники переконані, що ця знахідка допоможе знайти і Радзивілівську мапу Великого Князівства Литовського 1603 року.