У багатьох людей Ізраїль асоціюється з культурним просвітництвом, паломництвом та безліччю екскурсій. Але це не все, чим можна зайнятися в цій країні. Ізраїль потішить туристів також прекрасним сонячним курортом на узбережжі Мертвого і Червоного морів. До речі, цікавим фактом є те, що ця країна розташована на далекому сході, але тут багато говорять російською. Тому ви з легкістю зможете зрозуміти місцевих жителів.

Куди піти на Новий рік в Ізраїлі

25 і 7 січня в біблійному місті Віфлеємі проходять масові літургії. У Назарет, на Храмову гору Єрусалиму з'їжджаються паломники з усього світу.

Культурна програма теж не відстає. Чудовий варіант дозвілля - з'їздити на екскурсії в Ізраїль на Новий рік. Тут їх неймовірно багато. Обов'язково відвідайте колоритний Тель-Авів. Він вразить вас історичними кварталами Яффо і Неві-Цедеком, а також Музеєм образотворчого мистецтва. Ви дізнаєтеся про особливості історії країни і єврейського способу життя. Головні визначні пам'ятки та цікаві місця Хайфи – Сади Бахаї, монастир кармелітів, печера Ілії, ринок Кармель, замок Атліт, Кесарія і село Ен Хід.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Якщо ви мрієте насолодитися морем і пляжем, то будете в захваті від Ейлата, курорту Червоного моря з теплим і м'яким кліматом. Тут можна помилуватися барвистими кораловими рибками і приголомшливими садами, поніжитися на сонечку і вдосталь накупатися.

Якщо ви ставите питанням, чим зайнятися у святкову ніч, відмінним рішенням буде сходити в ресторан на Новий рік в Ізраїлі. Багато заклади пропонують цікаві розважальні програми, вишукані страви і смачні напої.

Чому б під час зимових канікул в Ізраїлі не оздоровитися? Особливо, після бурхливого святкування? Рушайте в один із лікувальних турів по Мертвому морю, який позитивно вплине на ваше здоров'я і самопочуття. Тут ви також зможете придбати якісну натуральну косметику, у складі якої містяться поживні мінерали Мертвого моря.

На ринках Хайфи та Єрусалиму ви зможете придбати різноманітні прикраси, вироби ручної роботи, антикваріат, а також сувеніри додому та для рідних і близьких.

Якщо ви вирішите поїхати в Ізраїль на Новий рік, ви ні в якому разі не пошкодуєте про своє рішення. Як ви бачите, тут можна не тільки відпочити, але і культурно збагатитися, а також оздоровитися.

"Знай.uа" розповідав про особливості святкування Нового року в Карпатах

А також про те, куди можна поїхати в листопаді на море

Нагадаємо: цікаві факти про Латвії, про які ви навряд чули