Найбагатшою людиною в світі в липні 2018 року визнали засновника і главу Amazon Джеффа Безоса: його статок перевищив $150 млрд. Згідно виданню Forbes, бізнесмен змістив на другу сходинку творця корпорації Microsoft Білла Гейтса, таким чином очоливши рейтинг мільярдерів.

До вересня 2018 року Безос збільшив свій капітал до $163,8 млрд, а Гейтс – до $97,7 млрд. Наступний у рейтингу Forbes - інвестор Уоррен Баффетт з $88,5 млрд.

Доведеться вас здивувати, але були й інші відомі підприємці, чий стан при перерахунку на сьогоднішні гроші з урахуванням інфляції виявляється більшим, ніж у нинішніх мільярдерів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Так, найбагатшою людиною всіх часів і народів вважається Джон Девісон Рокфеллер, нафтовий магнат і філантроп, перший офіційний доларовий мільярдер в історії людства.

А, наприклад, на третій позиції розташувався Генрі Форд, який зробив так, що в кожній американській родині з'явився автомобіль.

АиФ.ru представляє інфографіку десяти бізнесменів, офіційний стан яких дозволяє визнати їх найбагатшими людьми в історії людства.

Нагадаємо, у 1994 році Білл і Мелінда Гейтс заснували Фонд Вільяма Гейтса, щоб підтримувати освіту і охорону здоров'я, допомагати малозабезпеченим людям.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" засновник Amazon Джефф Безос, статки якого оцінюють у 150 млрд доларів, обскакав Білла Гейтса в списку найбагатших людей.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Джеффрі Безос – 54-річний американський підприємець. Глава і засновник інтернет-компанії Amazon, засновник і власник аерокосмічної компанії Blue Origin і власник видавничого дому The Washington Post.