Сонька-Золота ручка, мабуть, найлегенданіша шахрайка в історії. Вона вміло обводила навколо пальця кожного, хто зустрічався у неї на шляху. Історії та легенди, які розповідали про її спритність в злодійській справі, важко перерахувати на пальцях. Головним козирем Соньки був артистизм і вміння перевтілюватися, приміряючи на себе життя і образ інших людей. Кожна афера ставала сенсацією в суспільстві.

Але чому дівчина пішла по слизькій доріжці? Як запевняють історики і біографи, життям віртуозної шахрайки керувала пристрасть.

Так ще в 17 років нещасна дівчина Софія втекла з юним греком від злої мачухи. Пізніше вийшла заміж за одеського шулера Блювштейн, а коли той опинився у в'язниці, сама стала очолювати "сімейний бізнес", щоб прогодувати дітей. І до життя за гратами її теж привела пристрасть - адже Соня взяла на себе провину молодого коханця.

Чергова удача, бажання наживи і влади розпалювало в її душі справжнє полум'я, перетворюючи пристрасть в сенс життя. Але, головною пристрастю в її житті стала згубна любов до молодого картяра на прізвисько Кочубчік.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Соня, що раніше не знала такого сильного всепоглинаючого почуття, була готова піти на все заради коханця. А той благополучно користувався подарунком долі.

Кочубчік програвав незліченну кількість грошей і вимагав все більше. Володька бачив в знаменитій злодійці можливість жити на широку ногу. Майже щоночі, шулер забирав награбовані скарби і відправлявся грати в карти.

Сонька кидалася слідом за ним, сподіваючись, що той схаменеться. Але в підсумку, шулеру набридла така опіка. Картяр все частіше почав бити Соню і не шкодував поганих слів, виганяв її з картярських будинків. А вона виправдовувала його поведінку черговим програшем, вірила, що її любові вистачить їм на двох.

Живучи в такій напрузі, Сонька стала безтурботною, була змушена все більше ризикувати. Він витратив усі її гроші і коштовності, більше вона йому була не потрібна.

Коханий Володька не роздумуючи здав свою покровительку правоохоронцям, щоб безоглядно пуститися в гульню без обмежень. Сонька опинилася на лаві підсудних, а потім була заслана на каторгу на острів Сахалін.

А Кочубчік спритно забравши всі гроші шахрайки, шикарно існував. Щовечора занурюючись в азартні ігри в компанії молоденьких панянок.

З каторги Сонька намагалася втекти тричі. Але бігла вона не заради свободи. Все що вона бажала, це ще хоч раз глянути Володьці в очі. Він був прощений, і вона готова була прощати йому ще. Адже без улюбленого картяра Сонька не бачила ні життя, ні свободи.

Нагадаємо, як королева гангстерів згубила самого впливового мафіозі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", з ім'ям Катерини Медичі пов'язана одна з найбільш кривавих подій у французькій історії.

Також "Знай.uа" писав, неймовірні факти про відомих людей.